Make your own free website on Tripod.com

Linnea´s speltipz

Tips & Sånt

Home
Speltest
Wind waker
Tips & Sånt
Mailbag
Länkar
Kontakta mig
Bättre spelrecensioner

Behöver du hjälp?

Zelda

På Ocarina of Time boss stratergi : Låt första bossen Ghoma komma mot dig. När hon reser sig springer du bort, när hon står still göra använder du target på hennes öga och skjut med din slangbella. När hon faller ihop ska du slå henne med svärdet, tar 2-3 gånger innan hon dör.
 
Andra bossen King Dodongo akta dig när han börjar rulla. sedan stannar han framför dig och tar ett andetag för att spruta eld. Då kastar du en bomb i hans mun. När han faller slår du på honom.
 
Sen måste du faktiskt klara dig själv >=) Hehe. Annars får du inte ut något av spelet.

Sims 2

Tryck Ctrl + shift + C för att få upp fuskkods fönstret.
 
Motherlode : 50 000 Simdaler
Kaching : 1000 Simdaler
Aging of : Alla simmar i familjen slutar åldras
Aginf on : Alla i familjen åldras

Super Mario 64

För att få första stjärnan : Ta dig längst upp på berget i Bobomb Battlefield. Där uppe är en stor Bobomb, kungen, som vill utmana dig. Allt du behöver göra är att springa i en stor cirkel sedan in bakom honom, trycka på b, lyfta upp honom och kasta honom på marken (Inte utanför bergstoppen). Ibalnd måste du springa runt i cirklar lite. Gå inte för nära. Tillsist får du en stjärna av honom.
 
För att få flygkepsen : Du måste ha samlat ihop 10 stjärnor. Då börjar det lysa från taket i första rummet (där man kommer in i slottet) och du ska ställa dig på märket på golvet, solen, och kolla med ^  C knappen upp i taket. Då kommer du till nåt ställe i himlen och du har flygkepsen på dig. Gör en ground pound ner på knappen/tornet. när du tryckt på knappen så kan du få flygkepsen närhelst det är en röda låda i närheten.
 
När du har 120 stjärnor får du möta Yoshi uppe på taget och då får du 100 liv.
 
För att hitta en lite dold bana : Klara Bowser i rummet med en dörr med en stjärna på. När du har nyckeln gå ner i källaren. Där nere är det vatten och röda och blåa saker som lyser upp på väggarna. Leta tills du hittar en återvändsgränd där det är brinner röda saker. Hoppa in i väggen rakt fram bara, så kommer du till en öken.

En sida av : Linnea Strand